Despre noi

GMS Wood este o companie cu capital 100% romanesc cu sediul central in Bucuresti si fabrica de productie proprie, avand o vechime pe piata din Romania de peste 5 ani. Suntem producatori de mobilier din lemn masiv la comanda, oferind de asemenea si servicii de design si proiectare. La noi gasesti cele mai frumoase si rezistente produse, inclusiv Mobila Lemn Masiv si Mobila din Lemn la Comanda.

Lemnul este una din resursele naturale cele mai importante ale tarii noastre, de unde si dorinta exploatarii acestuia in scopul de a obtine obiecte de mobilier de cea mai buna calitate, la standarde europene, rezistente in timp si cu un design personalizat pentru fiecare client in parte, atat pentru vanzarea pe plan intern, cat si pentru export.
Toate elementele GMS Wood Invest sunt produse in totalitate in Romania, cu respectarea normelor de mediu si sunt supuse unor controale stricte de calitate, verificand integritatea produselor finite si exactitatea dimensiunilor comandate. Pentru ca stilul fiecaruia este diferit, dorim sa satisfacem pana si cele mai sofisticate cerinte, clientul avand beneficiul de a primi sfaturi si solutii complete de amenajare a spatiului direct de la echipa noatra profesionala de designeri si proiectanti.

Toate colectiile GMS Wood Invest sunt disponibile la comanda, cu posibilitatea de a alege finisajele si dimensiunile dorite, in ideea obtinerii unor obiecte de mobilier din lemn masiv unice si originale. In functie de ceea ce-ti doresti, putem proiecta si realiza pentru tine Mobila Stejar, Frasin, Fag, Tei, Pin si MDF.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

0720 81 81 81

0734 81 81 81

office@massivo.ro

Str. Emanoil Porumbaru 16 Zona Aviatorilor, Sector 1, Bucuresti, Romania

Upload
Creare Site Desy.ro
© MASSIVO. All Rights Reserved.
Informatii GDPR Politica de cookies Politica de utilizare a site-ului