Portofoliu

Testimoniale Clienti
Iulia PopaIulia Popa
Am cautat un model de bucatarie din lemn masiv pe gustul nostru, si am gasit in sfarsit o echipa dispusa sa realizeze mobilierul exact cum ne doream. Dupa discutiile cu designerii Massivo, am ales un model de bucatarie modern care sa se potriveasca in apartamentul nostru. Mobila primita este de calitate, iar finisajele la fel. Va multumesc.
Petre IonescuPetre Ionescu
Am mobilat noul apartament cu mobila din lemn masiv de la massivo.ro si putem spune ca suntem foarte multumiti de colaborare. Piesele de mobilier sunt de o calitate foarte ridicata, au fost aduse la timp iar montajul s-a realizat rapid. Multumesc echipei massivo, cu siguranta vom mai colabora.
Iancu MihaiIancu Mihai
Ne-au placut lucrarile deja realizate de Massivo in diverse localuri din tara, asa ca i-am ales si noi pentru infrumusetarea restaurantului cu un mobilier premium din stejar. Serviciile Massivo au fost de top, mobila este de calitate, iar restaurantul nostru arata superb.
Barbu OctavianBarbu Octavian
Am ales mobila Massivo pentru camerele pensiunii pe care clientul nostru ne-a solicitat sa o mobilam. Oferta primita a fost avantajoasa iar mobila a fost executata exact conform cerintelor solicitate de noi. Multumim echipei Massivo pentru profesionalism.
Georgeta MironGeorgeta Miron
Cautam o mobila de calitate din lemn masiv pentru dormitorul noului apartament. Am ales sa comand mobila de la Massivo si ma bucur ca am facut acest lucru. Am primit o mobila de inalta calitate, livrata la timp, si la un pret mai mic decat ofertele primite din alte parti. Va multumesc.